Efter en hel helg i bågjaktens namn har vi nu haft både årsmöte i Ånnaboda och årsmötesjaktstig på 3Dranchen norr om Örebro.

På lördagen började vi med att träffas till gemensam lunch där vi hade intressanta diskussioner både om jakt och pilbågen och självfallet om bågjakten.

Efter lunchen började vi med årsmötespunkterna. Redan vid mötets början behövde dagordningen utökas med några punkter som styrelsen ombads att avrapportera. Detta ledde till givande diskussioner mellan styrelsen och närvarande medlemmar.

Årsmöteshelgen fortsatte kl. 9:00 på söndag morgon för gemensamt skytte på årsmötesjaktstigen.

Vi hade en mycket trevlig tid där vädret med strålande sol och behagliga vårtemperaturer gjorde sitt för att höja stämningen.

Om du är medlem och intresserad av att ta del av årsmötesprotokollet, är du välkommen att höra av dig till sekreteraren genom att skriva ett mail till sekreterare@bagjakt.org.

Vi vill passa på att tacka alla medlemmar som gjorde sig besväret att åka till årsmötet för att påverka och göra sin röst hörd. Ett speciellt tack går till er som stannade kvar till söndagen och deltog vid årsmötesjaktstigen. Det var en mycket trevlig förmiddag. Tack också till Bergslagens Bågjägare som planerade och arrangerade helgen!

Kategorier: Nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Nyheter

IBEP kurs i Kalmar

Det planeras en IBEP-utbildning i Kalmar 3-4 februari 2018. 3-4 februari 2018 /Lördag-söndag Kursansvarig Ulf Backman Tel:0705251837 För att anmäla dig betalar du in på Plusgiro 495 61 24-4 Om du inte är medlem: 2998:- Läs mer…

Nyheter

Danmark jagar hjort hösten 2018

Danska Folketinget har idag 2017 12 07 beslutat att godkänna ”Förslag till ändring av lagen om jakt och viltförvaltning och lag om naturbeskydd”. I den nya lagen som är en ramlag vilket innebär att Miljö Läs mer…

Nyheter

Dansk motion om hjortjakt med båge.

Danska regeringen lägger fram ett förslag om jaktlag. Klicka på länken för att läsa om vad som händer inom bågjakten i Danmark.