Sedan 1 april har Postnord nu efter föreningsbrev också tagit bort möjligheten att skicka ekonomibrev. Samtidigt har priset för ett vanligt frimärke höjts till 7kr.

Samtidigt är det mycket manuellt arbete med att hantera, skriva ut och posta medlemskorten. Detta medförde att det under våren tyvärr gick mycket trögt att skicka ut dessa till våra medlemmar.

För att göra administrationen smidigare och spara lite pengar för förbundet har vi beslutat att istället skicka medlemskorten – som intyg på att vi har tagit emot din betalning av medlemsavgiften – via e-post.

Vi är medvetna om att det finns några medlemmar som inte har lämnat sin e-postadress till förbundet. Därför vill vi be dig att sprida informationen och gå till adressändringsformuläret, där du kan uppdatera dina uppgifter med en giltig e-postadress.

Kategorier: Nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Nyheter

IBEP kurs i Kalmar

Det planeras en IBEP-utbildning i Kalmar 3-4 februari 2018. 3-4 februari 2018 /Lördag-söndag Kursansvarig Ulf Backman Tel:0705251837 För att anmäla dig betalar du in på Plusgiro 495 61 24-4 Om du inte är medlem: 2998:- Läs mer…

Nyheter

Danmark jagar hjort hösten 2018

Danska Folketinget har idag 2017 12 07 beslutat att godkänna ”Förslag till ändring av lagen om jakt och viltförvaltning och lag om naturbeskydd”. I den nya lagen som är en ramlag vilket innebär att Miljö Läs mer…

Nyheter

Dansk motion om hjortjakt med båge.

Danska regeringen lägger fram ett förslag om jaktlag. Klicka på länken för att läsa om vad som händer inom bågjakten i Danmark.