Sedan 1 april har Postnord nu efter föreningsbrev också tagit bort möjligheten att skicka ekonomibrev. Samtidigt har priset för ett vanligt frimärke höjts till 7kr.

Samtidigt är det mycket manuellt arbete med att hantera, skriva ut och posta medlemskorten. Detta medförde att det under våren tyvärr gick mycket trögt att skicka ut dessa till våra medlemmar.

För att göra administrationen smidigare och spara lite pengar för förbundet har vi beslutat att istället skicka medlemskorten – som intyg på att vi har tagit emot din betalning av medlemsavgiften – via e-post.

Vi är medvetna om att det finns några medlemmar som inte har lämnat sin e-postadress till förbundet. Därför vill vi be dig att sprida informationen och gå till adressändringsformuläret, där du kan uppdatera dina uppgifter med en giltig e-postadress.

Kategorier: Nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Nyheter

Dansk motion om hjortjakt med båge.

Danska regeringen lägger fram ett förslag om jaktlag. Klicka på länken för att läsa om vad som händer inom bågjakten i Danmark.

Nyheter

Svenska Jägareförbundet vill ha bågjakt

Följ länken för att läsa om Svenska Jägareförbundets syn på bågjakt.

Nyheter

Årsmötet i boken

Efter en hel helg i bågjaktens namn har vi nu haft både årsmöte i Ånnaboda och årsmötesjaktstig på 3Dranchen norr om Örebro. På lördagen började vi med att träffas till gemensam lunch där vi hade Läs mer…